Event: Nätverksträff 13 september

Active Sweden nätverksträff

Under våra nätverksträffar presenterar vi senaste nytt om aktuella frågor och aktiviteter. Vi lyfter också fram våra partners och delar erfarenheter och tankar kring intressanta/gemensamma ämnen där vi tillsammans kan skapa förändring.

Dessutom innehåller de alltid mingel och trevligt nätverkande med branschkollegor och inbjudna gäster.

Nätverksträff 13/9 – Värd: Omnigym

Plats: The Network (Surbrunnsgatan 10, Stockholm)

Under kvällen kommer Omnigym även att ta med en av sina utegymsmaskiner, så kom och mingla, bubbla och prova det senaste från utegymsbranschen!

Program:

13:00 Mingel med fika

13:30 Omnigym-föreläsning

Omnigym genomför varje år en större undersökning med sina utegym, där användare får svara på bland annat anledningen till att man besökt gymmet och om man idag har ett gymmedlemskap. I samband med detta sker dialog med kommuner över hela Sverige som delar med sig av vad som är viktigt för dem.

14:15 Omnigym roundtable – ”Hur kan träningsbranschen ta större plats i samhället?”

Givet den långtgående diskussionen mellan sjukvård och friskvård, skulle vi vilja bredda diskussionen och ge ett annat perspektiv. Gym idag erbjuder en plats med kvalitativa träningsmöjligheter, men kan träningsbranschen ta sig an en större del i samhället – gällande trygghet, social gemenskap och generationsöverskridande mötesplatser? 

15:00 Active Sweden Update

Vad händer inom Active Sweden under hösten och vad innebär ett medlemskap eller ett partnerskap för din verksamhet?

16:00 The Network VIP-AW

Mingla med kollegor i branschen, ha ett trevligt avslut på veckan och skapa nya kontakter och möjligheter för framtiden.

Active Sweden och OmniGym bjuder på bubbel med eller utan alkohol och litet tilltugg!

➡️ Anmälan: via mail senast 9/9 till info@friskvardsforetagen.se

OBS! Under hösten är nätverksträffarna öppna för alla som är intresserade av Active Swedens verksamhet så ta med dig en kollega och kom och hör hur vi kan samverka inom olika områden och hur just er verksamhet kan dra nytta av att vara medlem eller partner.