Vi lanserar Active Sweden Ledarskapsforum!

Catrin Rosenqvist och Helena Arnold

Under 2025 startar vi upp Active Sweden Ledarforum, ett forum där våra medlemmar och partners kommer få ta del av expertkunskap inom en rad områden såsom ledarskap, teamutveckling, HR-frågor, juridik/avtalsfrågor och andra aktuella områden.

I forumet ges också möjlighet att dela erfarenheter med såväl kollegor i branschen som med experter och att både tillsammans och enskilt diskutera specifika frågor som rör den egna verksamheten.

Forumet kommer ske i digital form, en tisdag (klockan 12-13:30) varje månad under jan-april 2025 och avslutas med en fysisk träff i slutet av maj – exakta datum och anmälningsinfo kommer att informeras till medlemmar/partners under november.

Vem kan vara med?

Alla medlemmar och partners inom Active Sweden kan anmäla sina anställda till Ledarforum. Innehållet kommer att skräddarsys för att passa den som arbetar med daglig drift, har någon form av ledaransvar och vill bredda sin kompetens men också för den som ”bara” vill få inspiration och dela erfarenheter med kollegor i branschen. För den som är nyfiken på Ledarforumet kommer vi redan under hösten att erbjuda kortare webinarium inom Ledarskap/Kommunikation med Catrin Rosenqvist.

Höstens webinars är helt kostnadsfria och öppna för alla som vill veta mer om både Active Sweden och om Ledarforum.

Datum:
15/10 12:00-13:00: Kommunikation – ledarens bästa verktyg?
19/11 12:00-13:00: Feedback – när, var, hur och varför?
10/12 12:00-13:00: Coaching – vad är syftet?

Anmälan:
Görs senast dagen innan respektive webinarie: info@friskvardsforetagen.se

Ansvariga för Ledarforum är Helena Arnold och Catrin Rosenqvist som båda har lång erfarenhet av ledarutveckling inom träningsbranschen på både individ- och organisationsnivå. Utöver Helena och Catrin kommer Active Swedens experter och Advisory Board att dela med sig av sin kompetens och erfarenhet.